ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Το δικηγορικό μας γραφείο ιδρύθηκε το 1912 στη Θεσσαλονίκη από τον Αχιλλέα Ι. Σακελλαρίδη, ο οποίος άσκησε δικηγορία στο αστικό και εμπορικό δίκαιο επί 57 συναπτά έτη. Το 1969, ο υιός του και δικηγόρος Ιωάννης Α. Σακελλαρίδης συνεργάστηκε στενά με το Δρ. Αριστείδη Καλλικλή, δίνοντας έμφαση στην προστασία των εμπορικών σημάτων και των εφευρέσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα το γραφείο διευθύνει η Βασιλική-Βάλη Ι. Σακελλαρίδη, δικηγόρος Αθηνών.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στους τομείς του Εμπορικού δικαίου, της Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας, του Αθέμιτου Ανταγωνισμού και των Εταιρειών, έχοντας συμπληρώσει 100 έτη λειτουργίας και δυναμικής παρουσίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι τομείς εξειδίκευσής μας είναι η καταχώριση και νομική προστασία εμπορικών σημάτων, ευρεσιτεχνιών, σχεδίων και ονομάτων χώρου (domain names), καθώς και η πνευματική ιδιοκτησία και ο αθέμιτος ανταγωνισμός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πολυετής εμπειρία μας στα νομικά αυτά θέματα καθώς και η ανελλιπής ενημέρωση των συνεργατών μας σε ο,τιδήποτε νέο ανακύπτει στους σχετικούς αυτούς τομείς εγγυώνται την υψηλής ποιότητας παροχή νομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες και αξιόπιστα δικηγορικά γραφεία σε περισσότερες από 40 χώρες παρέχοντας υπηρεσίες που ανταποκρίνονται ακόμα και στις υψηλότερες επαγγελματικές απαιτήσεις παγκοσμίως. Παράλληλα, φροντίζουμε για τη διαρκή επιμόρφωση και επαγγελματική ενημέρωση των συνεργατών μας μέσω της συμμετοχής μας σε διεθνή νομικά συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς εξειδίκευσής μας, εξασφαλίζοντας έτσι την παροχή άριστων υπηρεσιών σε δικαστικές υποθέσεις.

Ελληνικό σήμα της χρονιάς